Beachkorfbal in tropische omstandigheden

Noordwijk – Op het strand bij paviljoen De Koele Costa vond zaterdag de 28e editie van het door Fluks georganiseerde beachkorfbaltoernooi plaats. Bijna 60 teams uit het hele land gingen in de verzengende hitte de strijd aan om de felbegeerde eerste plaatsen. Het toernooi werd om 10.30 geopend door wethouder Roberto ter Hark. Dankzij de vele vrijwilligers werd het een prima middag.  Op negen velden werd onder leiding van scheidsrechters uit heel Nederland gespeeld door zowel junioren, als senioren, waarbij vooral lol en sportiviteit om voorrang streden. Na het toernooi ging iedereen naar het sportpark van Fluks om af te sluiten met een snack en een Oktoberfest.

Alhoewel bijzaak, op de volgende link staan de uitslagen: http://www.beachkorfbal.eu/nl/live/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in