Beslissing over werkperiode Parallel Boulevard in september

De Parallel Boulevard (Foto: Thijs Oorschot)

Noordwijk – Wanneer de werkzaamheden aan de Parallel Boulevard gaan plaatsvinden is nog niet bekend. Het werk kan in een aansluitende periode van twee winters en een zomer uitgevoerd worden. Ondernemers zien graag het werk in drie winters verricht. Daarom is er een enquete onder belanghebbenden uitgevoerd. Naar aanleiding van de uitkomsten heeft het college van B & W besloten om de financiele gevolgen van uitvoering in drie winters verder uit te zoeken. Daarom wordt in september een beslissing genomen. Ook is nog niet bekend of Rijnland iets voelt voor een alternatieve oplossing van grondwateroverlast van raadslid Van Haaster.

1 REACTIE

  1. Wanneer wordt er een keer naar de bewoners geluisterd? Wij wonen hier en hebben er het meeste last van.
    3 jaar voor de boulevard en hoeveel jaar voor de overige bouwputten als HvO, M. Kruytstr., Jan Kroonsplein, Palaceplein en Vuurtorenplein? Eerst tientallen jaren tussen de schandplekken en nu nog tientallen jaren tussen de bouwputten!! ????
    Het huidige college had zich uitgesproken voor de bewoners, wat blijft er over van deze belofte?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in