Bokkenrijders fietstocht

Bij de Eijk werd in kleine groepen gestart vanwege de veiligheid (foto's Rose Marie Keijzer)

Voorhout – Carnavalsvereniging De Bokken organiseerde zondag de eerste Bokkenrijdersfietstocht met een lengte van 22 kilometer. Voor die afstand was gekozen omdat jeugdafdeling, De Bokkies, 22 jaar bestaat. Dit was de eerste activiteit in het kader van het jubileumjaar.

Er werd gestart bij sportcafé De Eijk en na een tocht door Voorhout, Warmond en Sassenheim eindigde men bij café Welgelegen. Daar kon iedereen onder het genot van een drankje uitpuffen. Deelnemers konden zelf kiezen hoe ze de route wilden beleven.

Men kon historische informatie krijgen, kiezen voor tussenstops met quizvragen en opdrachten, of zich storten in een kidsfun-beleving, spelletjes dus.

Onderweg wordt druk gediscussieerd over quizzvragen
Opdracht: maak een selfie met een kip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in