Bollenstreek in Bedrijf dit jaar in De Zilk

Foto Van Haaster Canna

De Zilk/Bollenstreek – Altijd al een kijkje willen nemen bij een bloembollenkwekerij, een bollenexportbedrijf of een vasteplantenkwekerij?

Dat kan tijdens de jaarlijkse Agrarische Open Dag Bollenstreek in Bedrijf. Voor de 28ste keer zetten agrarische bedrijven in de Bollenstreek hun deuren open voor het publiek. Kwekers en hun medewerkers leiden bezoekers rond in het bedrijf en vertellen over hun werk.

Bollenstreek in Bedrijf is op zaterdag 10 augustus van 10.00 tot 16.00 uur aan de Zilkerbinnenweg in De Zilk. De route langs de bedrijven is ongeveer 1,5.km lang. Er rijdt een tractortreintje tussen de bedrijven.
Op bijna alle bedrijven worden extra activiteiten georganiseerd, die te maken hebben met natuur en landschap. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Meer informatie: Facebook, bollenstreekinbedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in