Cliënten Raamwerk vieren circusfeest

Foto Marloes Barnhoorn

Noordwijkerhout – Groot feest was het vrijdag bij Raamwerk. Ruim 350 mensen, cliënten en hun begeleiders, genoten van een bijzondere circusvoorstelling, speciaal voor mensen met een beperking.

De voorstelling werd die dag drie keer door circus Alexander gegeven, in een prachtige circustent. De bezoekers genoten van een spectaculaire show vol muziek en acrobatische en komische acts. Zo was er een echte clown, die heel goed bleek te kunnen goochelen; er verschenen steeds grotere konijnen op het toneel.

Op het circusterrein waren snacks, zoals patat, poffertjes, popcorn en ijsjes. En wie dat wilde kon een ritje op een kameel maken, knuffelen met echte dieren in een kleine kinderboerderij of op bezoek bij een waarzegger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in