Crescendo gestart met opnamen speelfilm

Foto: Richard van Egmond

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Harmoniekapel Crescendo is gestart met de opnamen van een film in de sfeer van Fanfare van Bert Haanstra. Crescendo won vorig jaar de cultuurprijs. Als idee voor het gemeentelijke themajaar ‘Cultuur Verbindt’ hadden zij het idee voor een film ingestuurd.
In samenwerking met de andere muziekverenigingen uit de kernen Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk wordt de film gemaakt. De titel van de film is Cultuur & Vriendschap. De afdeling Multi Media van ’s Heerenloo verzorgt het camerawerk en de montage. Afgelopen week waren er opnames op en rond de Leidsevaart en vanaf het water klonk de muziek van de ‘Fanfare in Es’. Voor zaterdag 31 augustus worden alle inwoners uit de kernen van de gemeente Noordwijk uitgenodigd om als figurant in het publiek aanwezig te zijn bij de grote afsluitende scène op het (Verkade) plein bij de Katholieke Sint Jeroenskerk aan de Van Limburg Stirumstraat in
Noordwijk Binnen. Deze opnames vinden plaats van 14.45-15.15 uur.

Aansluitend zal het concert van de Play In plaatsvinden dat is
georganiseerd door Excelsior.
Voor meer informatie over de film: www.filmfanfarenoordwijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here