De ideale combinatie werkt altijd goed bij Klein Duimpje

Foto: Willem Hogenkamp

Hillegom – Zelf noemt bierbrouwer Klein Duimpje zijn feest het gezelligste bier- en barbequefestival van Zuid -Holland. Toch werd een sterk en langdurig aanwezig zonnetje wel een beetje gemist zaterdag aan de Leidsestraat. Voordeel bij een brouwerij is dat er altijd wel wat uit te proberen is zoals de Craftbieren van kleine Zuid-Hollandse Speciaal bierbrouwerijen. Tijdens deze zesde editie waren er veertien bierbrouwerijen en vijf barbequeteams actief. En er werd meer aangeboden dan het hoofdgerecht van bier en barbeque. Er was ook gewoon wijn, glutenvrij bier, oesters en kaas. Dat eten en drinken werd begeleid door live muziek. Er werden 1600 bezoekers verwelkomd.

Foto: Willem Hogenkamp
Foto: Willem Hogenkamp
Foto: Willem Hogenkamp
Foto: Willem Hogenkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in