Gemeente Teylingen peilt zaterdag de mening over de winkelcentra

Foto: gemeente Teylingen

Teylingen – Medewerkers van de gemeente Teylingen zijn zaterdag in de centra te vinden en makkelijk te herkennen, ze staan bij feloranje busjes. Ook lopen ze door de straten in feloranje jasjes. Zij laten zien hoe de toekomst van de centra er ongeveer uit zou kunnen zien. Zij horen graag welke ideeën de inwoners hebben. Op de social media van de gemeente Teylingen vindt men zaterdag de locaties waar de medewerkers staan.
Op de website www.teylingen.nl/centrumvisie staat meer informatie over de centrumvisie en over de ideeën die andere mensen al gaven over de toekomst van de centra.

De gemeente Teylingen werkt aan een centrumvisie. Zo’n visie vertelt het verhaal van de toekomst van de centra in Voorhout Warmond en Sassenheim. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. De visie geeft ondernemers, bewoners, organisaties en de gemeente houvast in de ontwikkeling van het centrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in