Hillegomse Harmonie Kapel geniet van optreden in kloostertuin in Maaseik

Hillegom – De Koninklijke Harmonie Concordia Maaseik had de Hillegomse Harmonie Kapel (HHK) uitgenodigd om samen met hen op te treden in de tuin van B&B Agnetenklooster in Maaseik. In de besloten tuin bestond het publiek uit vierhonderd bezoekers. De jonge Percussiegroep Concordia opende het concert met vier nummers, gevolgd door een kort optreden van het Instaporkest. Daarna genoot het publiek van een afwisselend concert van Concordia onder leiding van Leon Frantzen en de HHK onder leiding van Wim Notenboom. Als slot kwamen de beide orkesten op het podium. Staande brachten zij “Thank you for the music” van Don Campbell en “Holyrood” van Kenneth Alford.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in