Klanten tevreden over MareGroep

Voorhout/Bollenstreek – Klanten van MareGroep geven het re-integratie- en ontwikkelbedrijf gemiddeld een cijfer van een 7 of hoger en het gros (84%) zou het bedrijf aanbevelen bij anderen.

Dat blijkt uit onderzoek onder 58 deelnemers. 81% van de respondenten geeft aan tevreden te zijn over de samenwerking. Klanten vinden dat de contacten met de organisatie goed verlopen en ze vinden de medewerkers gemotiveerd. Ook wordt de kwaliteit van het eindproduct positief beoordeeld.

Verbeterpunten zijn er ook. De komende tijd richt MareGroep zich op de informatievoorziening naar buiten toe. Daarnaast willen ze meer nieuwe medewerkers aantrekken en groeien op innovatief en zakelijk vlak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here