Meerlaan in Hillegom vanaf maandag dicht

Tekening van de opknapbeurt.

Hillegom – Vanwege werkzaamheden gaat de Meerlaan vanaf maandag 22 juli dicht. De klus duurt zes weken. Om 07:00 uur start de herinrichting. Het gaat om het hele wegdeel vanaf de rotonde tot de Ringvaart. De werkzaamheden duren tot en met 30 augustus, maar die datum kan verschuiven vanwege vertragingen. De Meerlaan is afgesloten voor auto’s. Het autoverkeer wordt omgeleid via borden. Voetgangers en fietsers kunnen er langs. Dit gebeurt voor een deel via loopplanken. Fietsers moeten dan waarschijnlijk even afstappen. De stoepen, weg en parkeervakken worden 15 cm opgehoogd omdat er een bepaalde afstand tussen weg en grondwater moet zijn. Dat geldt ook voor de hoogte van de weg in relatie met hoogte van begane grond van woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here