Michal Migada wint triathlon van Noordwijkerhout

Deelnemers triathlon door centrum (Foto: Triathlonverenging Noordwijkerhout)

Noordwijkerhout – Noordwijkerhouter Michal Migada heeft zondag de kwart triathlon van Noordwijkerhout gewonnen. Vooral op het looponderdeel sloeg hij zijn slag. Eerder won hij in 2016. Er moest 1000 meter worden gezwommen in het Oosterduinse Meer, 41 kilometer gefietst en tot slot 10,1 kilometer lopen. Naaldwijker Niels Persoon werd tweede, Noordwijkerhouter en winnaar in 2017 en 2018 Jisk Hoogervorst werd derde.

Bij de vrouwen won Ingrid Eelkema uit Leiden, tweede werd Brenda Schuurkamp uit Den Haag. Beste Noordwijkerhoutse was Carli Hartgerink met een 5e plek. In totaal kwamen er 130 atleten over de finish in diverse categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in