Mogelijk Teylings zonnepanelenveld in Noordwijk

Teylingen/Noordwijk – De gemeente Teylingen onderzoekt of er een zonneweide kan komen nabij de Noordwijkerhoek in Noordwijk.

Met het oog op de aanleg van de Noordelijke Randweg in Voorhout heeft de gemeente Teylingen enkele jaren geleden grond gekocht bij de Noordwijkerhoek in Noordwijk, nabij het tuincentrum aldaar. Nu het tracé van de randweg bekend is, blijkt dat er grond beschikbaar is om eventueel een zonneweide aan te leggen. De gemeente Teylingen kijkt of deze locatie in de buurgemeente geschikt is om een zonneweide met zonnepanelen aan te leggen, zo liet scheidend wethouder Bas Brekelmans weten.

Overigens is dit niet de enige locatie waarnaar Teylingen kijkt om een zonneweide te realiseren. Ook een stuk grond langs de spoorbaan tussen Sassenheim en Warmond zou daarvoor geschikt kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in