Mooie tijden bij derde strandloop

Noordwijk – De StarBalm Strandloop van 27 juni verliep voorspoedig. Verwacht werd dat de fikse noordenwind voor mindere tijden zou zorgen, maar niets bleek minder waar. Door het windje in de rug en een lekker hard strand konden de lopers op de heenweg al een mooie tussenstand maken. Op de terugweg was het wel even buffelen, maar het voordeel bleef dus per saldo werden er mooie tijden neergezet.

Bij deze derde loop was Tuincentrum van Beelen de dag sponsor. Bij de finish werden de lopers verrast met koek. Dat kon iedereen wel gebruiken na de inspanning. Gelukkig was er ook voldoende water, want daar was zeker ook behoefte aan. Mede dankzij het grote aantal vrijwilligers werd het weer een geslaagde loop. De speaker was Cock Jue, voor hem was het een eerste optreden en dat deed hij met verve. Er wordt al uitgekeken naar zijn optredens op de twee laatste lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in