Nederlands Kampioenschap petanque dit weekend in Lisse

Lisse – Jeu-de-boules vereniging Les boules fleuries is 13 en 14 juli gastheer voor het Nederlands kampioenschap Petanque voor mix-teams. Ruim 180 topspelers uit heel Nederland zullen in teams, bestaande uit een vrouw en een man, met elkaar de strijd aan gaan om het kampioenschap van 2019. De officiële opening is zaterdag 13 juli om 10:00 uur door sportwethouder Jeanet van der Laan. Daarna volgen 6 wedstrijdronden van circa 1 ½ uur, die uiteindelijk resulteren in een klassement van 16 teams die op zondag 14 juli de finales zullen spelen. Ook op zondag 14 juli wordt om 10:00 uur begonnen. Na 4 partijen spelen op basis van een  knock-out systeem zullen om circa 18:00 uur de nieuwe kampioenen gehuldigd worden. De accommodatie is gelegen aan de Gerard Doustraat 52 in Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in