Noordwijk aan de groene daken

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Er moeten meer groene daken in de gemeente Noordwijk komen. Deze daken zijn goed voor het klimaat omdat ze fijnstof opvangen, zuurstof produceren en bijdragen aan de biodiversiteit. Een motie hierover van Richard Brouwer van NZLokaal ondersteund door PvdA, D66 en Puur werd dinsdag tijdens de raadsvergadering aangenomen. De motie werd ingediend toen de raad sprak over het duurzaamheidsprogramma voor 2019 met een doorkijk naar verdere jaren. Dat programma kent volgens diverse partijen te weinig ambitie. Wethouder Sjaak van den Berg meldde dat het programma nu nog een samenvatting is van beleid uit de oude gemeente Noordwijk en Noordwijkerhout en dat aan uitbreiding wordt gewerkt.

1 REACTIE

  1. De ene straat groene daken en in de andere straat duizenden auto s op een dag doe daar eerst maar eens wat aan en dat allemaal voor fijnstof laat me niet lachen .Een voorbeeld de Raadhuis str

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in