Noordwijk betrekt digipanel bij keuze themajaar 2020

Noordwijk – De mensen die deelnemen aan het digipanel van de gemeente Noordwijk mogen meedenken over het thema voor 2020. Dit jaar is het thema Cultuur Verbindt, eerder was het Space to Be, City of Sport en 150 jaar badplaats.

Deze thema’s benadrukken een bijzondere eigenschap van de gemeente en ze moeten het toerisme, de economie en de sociale samenhang in Noordwijk bevorderen. De resultaten van de enquête worden voorgelegd aan de gemeenteraad, die in september het thema kiest en er geld voor ter beschikking stelt.

In de gemeenteraadsvergadering van 25 juni is al gesproken over het themajaar 2020. Een motie hierover werd aangehouden. De leden van het digipanel krijgen nu eerst gelegenheid om hun ideeën aan te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in