Overval op TuinExtra

Noordwijk –┬á Tuincentrum TuinExtra in Noordwijk is donderdagmorgen overvallen. Een verdachte werd al direct aangehouden. Een tweede werd later op de N206 opgepakt. De politie zocht eerst in de winkel naar deze verdachte en daarom werd het complex afgesloten. Volgens getuigen werden zwaarbewapende agenten met een hond bij het tuincentrum ingezet. Of er bij de overval geweld is gebruikt en of er gewonden zijn gevallen, is nog niet bekend.

3 REACTIES

  1. Precies, heeft heel veel impact op medewerkers, vraag mij alleen af wat de overvallers zochten, op dat vroege tijdstip nog weinig klanten, dus ook niet veel geld in de kassa

  2. vast weer van die “pareltjes van de samenleving”, vroeger te lang op een kinderfietsje gereden en nu denken ze dat ze allen kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here