Overval op TuinExtra

Noordwijk –  Tuincentrum TuinExtra in Noordwijk is donderdagmorgen overvallen. Een verdachte werd al direct aangehouden. Een tweede werd later op de N206 opgepakt. De politie zocht eerst in de winkel naar deze verdachte en daarom werd het complex afgesloten. Volgens getuigen werden zwaarbewapende agenten met een hond bij het tuincentrum ingezet. Of er bij de overval geweld is gebruikt en of er gewonden zijn gevallen, is nog niet bekend.

6 REACTIES

  1. Precies, heeft heel veel impact op medewerkers, vraag mij alleen af wat de overvallers zochten, op dat vroege tijdstip nog weinig klanten, dus ook niet veel geld in de kassa

  2. vast weer van die “pareltjes van de samenleving”, vroeger te lang op een kinderfietsje gereden en nu denken ze dat ze allen kunnen maken.

  3. Dit waren geen criminelen maar mannen die door de persoonlijke situatie waarin ze verkeerden over zijn gegaan tot een wanhoopsdaad. Eén van hen was notabene net getrouwd en krijgt een kind. De medewerkers van het tuincentrum zijn met de overvallers gaan vechten waardoor het vuurwapen tweemaal is afgegaan. Gelukkig is er niemand zwaar gewond geraakt.

    • Dat zeg je goed, waren geen criminelen. Maar zodra je een gewapende overval pleegt ben je natuurlijk gewoon een crimineel.
      Zeker gezien het feit dat je een vuurwapen hebt en geen broodmes of koevoet o.i.d.

    • Heel bijzonder. Je beschrijft ze nu als slachtoffers, niet als de daders. Deze criminelen (want dat zijn ze, vriend) hebben toch echt zelf besloten een tuincentrum te overvallen en met vuurwapens te zwaaien. Dat overkomt je niet, door omstandigheden, maar dat besluit je zelf. Om te proberen het te bagatelliseren door het feit dat iemand een kind verwacht, is absurd. Dan zou je juist beter moeten weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here