Panic Launcher wint kortebaan in Warmond

Warmond – Panic Launcher en John de Leeuw hebben zaterdag de kortebaan in Warmond gewonnen. De combinatie versloeg in de tweede omloop de grote favoriet Doc Holiday en pakte uiteindelijk ook de eindzege na winst op de verrassende Viking Cehere (Micha Brouwer) in de finale. Chief One (Jaap van Rijn) eindigde als derde voor Gaya Vip en John Dekker.

Vooraf was Doc Holiday, na twee zeges dit jaar, de huizenhoge favoriet. De ruin moest echter zijn meerdere erkennen in de snelle Panic Launcher die zich ook in voorgaande starts goed had laten zien. In Venhuizen won de merrie al een rit van Doc Holiday en nu rekende ze zelfs definitief met hem af. Daarvoor had ze in de eerste omloop gewonnen van Ima Cheerleader. Na in de derde omloop ook Broer van Bremen verslagen te hebben, legde de bijgelote Chief One de uiteindelijke winnaar geen strobreed in de weg. In de finale leek het nog even mis te gaan, omdat Panic Launcher na een lange middag druk was geworden. Met hulp in het startvak van John Dekker kon de troef van Stal de Groningers het uiteindelijk toch afmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here