Patrick Damen nieuwe president Lions Noordwijk

Nieuwe president Lions Noordwijk Patrick Damen en vice-president Liesbeth Rodenburg

Noordwijk – Patrick Damen is de nieuwe voorzitter van Lions Club Noordwijk. Begin juli vond de jaarlijkse presidentswissel plaats. Patrick Damen is in het dagelijks leven eigenaar van Damen Makelaars. Hij volgt Mania Hoogendoorn, voorheen directeur van woonzorgcentrum Groot Hoogwaak, op. Liesbeth Rodenburg, voormalig eigenaresse van Reisbureau de Haan is aangesteld als vice-president. Damen benadrukte bij zijn aantreden de wereldwijde Lionsgedachte “We Serve”. Dat wil zeggen dat een Lion extra oog heeft voor de medemens en helpt door steun te bieden in gevallen van nood.  Hij deed een beroep op de vindingrijkheid, ervaring en gemeenschapszin van alle leden om dit doel te bereiken.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here