Piraten in Noordwijkerhoutse Arena kiezen andere koers

De Arena in de wijk Mossenest.

Noordwijkerhout – De bouw van een piratenschip in de Arena, een straat in de wijk Mossenest gaat even niet door. Het schip zou gebruikt worden voor filmopnamen. De voorbereidingen waren al in gang, maar de gemeente heeft de filmproducent gewezen op de noodzaak van een vergunning. Het gaat om de film ‘De Piraten van Hiernaast’ van het filmproductiebedrijf Johan Nijenhuis & Co B.V. De filmopnamen zouden in een langere periode plaats vinden, waar sommige inwoners niet enthousiast van werden. Er is inmiddels een vergunning aangevraagd, maar die procedure is even gepauzeerd omdat de producent mogelijk voor Amsterdam als locatie kiest. Als dat niet doorgaat komt Noordwijkerhout mogelijk weer in beeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in