Politie zoekt getuigen van poging tot plofkraak in Lisse

Foto Politie

Lisse – De politie zoekt getuigen van een poging tot plofkraak aan het Blokhuis in Lisse. De kraak vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 3:45 uur. Agenten die op de plek kwamen, riepen de hulp in van het Team Explosieven Verkenning (TEV). Het eerste onderzoek wees uit dat er geen explosieven aanwezig waren en er geen schade was aangericht aan de automaat. Na het bekijken van de beelden op de beveiligingscamera´s gaat het vermoedelijk om twee personen met mogelijk bivakmutsen op die rond dat tijdstip op een scooter zijn vertrokken. Het is onbekend uit welke richting ze kwamen en waar ze vervolgens naartoe zijn gegaan.

De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Hebt u tips of bent u in het bezit van camerabeelden? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via het nummer Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in