Rotonde Herenweg vrijdagmiddag weer open

Drukte vanwege afsluiting rotonde (foto Wijkvereniging Vinkeveld)

Noordwijk – De vernieuwde rotonde aan de Herenweg gaat vrijdagmiddag weer open. Om 13.00 uur kan het verkeer er weer over. De rotonde is aangepast aan de nieuwste richtlijnen. Belangrijkste verandering is dat fietsers straks voorrang hebben. Dat gaat geleidelijk bij alle rotondes in Noordwijk gebeuren. In het najaar wordt de nieuwe rotonde nog wel voor een deel afgesloten om het groen aan te leggen. De rotonde Beeklaan-Herenweg was dicht vanaf maandag 6 mei. Ook een deel van de Beeklaan was afgesloten. Niet alleen voor wegwerkzaamheden ging de weg dicht, maar ook voor aanleg van een riool. De afsluiting zorgde in het Vinkeveld voor een enorme drukte.

4 REACTIES

  1. Goed dat op de rotondes voor fietsers voorrang gaat gelden. Nu wordt het vaak genomen met de nodige risico’s .

  2. Zo eindelijk van al die enorme overlast af, compliment aan allen die zich aan de (verkeers)regels hebben gehouden en zeker ook aan de aanwonenden die de last hebben gedragen.
    Na al dat zware verkeer kan het wegdek (en mogelijk ook de schade die er onder zit) op Tolhoren en de hoogtij herstelt gaan worden, of heeft men daar dan weer geen oog voor?

  3. Een hele verbetering zeker, maar wanneer wordt er een VOP aangelegd bij bushalte Boechorst. Ik moet met me door 3 banen verkeer worstelen zonder enige vorm van bescherming!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here