Scooterrijder op de vlucht voor de politie zorgt voor botsing in Lisse

Lisse – Een 20-jarige man uit Lisse is donderdag aangehouden na een lange achtervolging door de politie. De man had op zijn scooter in Nieuw Vennep een botsing gehad met een fietser. Die lag gewond op straat. Een gewaarschuwde agent ontfermde zich over deze 55-jarige man uit Nieuw Vennep en vroeg ook om papieren aan de scooterrijder. Op het moment dat een ambulance arriveerde, ging de scooterrijder er vandoor. De motoragent zette de achtervolging in en daarbij werd zijn stopteken genegeerd. De scooterrijder reed via Lisserbroek en de Kanaalstraat in Lisse en botste uiteindelijk op de hoek Hyancintenstraat – Gladiolenstraat tegen een auto. Toen kon hij worden aangehouden. Hij bleek geen rijbewijs te hebben. Hij krijgt een proces-verbaal wegens diverse overtredingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in