Sportakkoord: zoveel mogelijk mensen in beweging

Foto Willem Krol

Noordwijk – Op sportpark Duinwetering heeft sportwethouder Sjaak van den Berg dinsdag het startsein voor het Noordwijkse Sportakkoord gegeven.

In navolging van het Nationaal Sportakkoord worden ook in Noordwijk sportclubs, bedrijven, culturele en maatschappelijke organisaties bijeengebracht. Doel is zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, op sportief maar ook op cultureel gebied. Iedereen moet daaraan plezier kunnen beleven, ongeacht leeftijd, sociale positie of lichamelijke/geestelijke gesteldheid.

Formateur Fons Bultman gaat samen met ambtenaren aan de slag. De Kick-off bijeenkomst van het lokaal sportakkoord vindt plaats op woensdag 11 september 2019 van 19:30u tot 21:30u in de aula van het Northgo College.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in