Strandlopen over de helft

Noordwijk – Onder bijna perfecte omstandigheden werd donderdag de 5e van 10 lopen van de STARBALM strandlopen gelopen. Om half 8 werden de 460 lopers vakkundig weggeschoten door speaker Sandra van Houten en Novo-vrijwilliger Peter v.d. Berg.

Dankzij het perfecte strand en weinig wind kwamen de lopers met snelle tijden weer bij de finish terug waar een flesje water wachtte van dagsponsor makelaardij Van Wijk. Voor de klassementssponsors wachtte boven ook het felbegeerde hardloopshirt, de beloning van dit jaar. Donderdag wordt de 6e loop gelopen en dan zullen de winnaars van de eerste bekers al bekend worden, een spannende race dus. Inschrijven als klassementsloper kan uiteraard nog steeds en ook een keer los meedoen is mogelijk. Losse lopers t/m 15 jaar betalen 2,50 euro en ben je ouder dan 15 betaal je 3,50 euro. Alle informatie over de strandlopen en de uitslagen kun je vinden op www.strandlopen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here