“Teylingen moet verhoogde OZB terugbetalen aan ondernemers”

Teylingen – De gemeente Teylingen moet de extra verhoogde OZB aan de bedrijven terug betalen.

Van Rheenen Politiek Onderzoek&Adviesbureau geeft dit oordeel na onderzoek van WOB stukken van de gemeente Teylingen. Volgens Van Rheenen is de extra bijdrage aan de OZB die de Teylinger bedrijven betaalden voor het ondernemersfonds niet op de juiste plaats terecht gekomen. Ook zouden er betalingen zijn gedaan uit het ondernemersfonds, die eigenlijk betaald hadden moeten worden uit de algemene middelen van de gemeente.

Nu het ondernemersfonds opgeheven lijkt te worden, is Van Rheenen bang dat het overgebleven saldo naar de gemeente gaat en niet naar de ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here