Teylingen start nieuwe cursus Politiek Actief

Teylingen – De Teylingse gemeenteraad organiseert vanaf 19 september voor de vijfde keer de gratis cursus Politiek Actief voor inwoners die interesse hebben in de Teylingse politiek en actief zouden willen worden.

Recreatie, toerisme, afvalinzameling, de onroerendezaakbelasting, het ondernemersfonds, schoolzwemmen, jeugdzorg, straatonderhoud en woningbouwplannen. Allemaal zaken waarover de gemeente Teylingen beslist. Om precies te zijn, de gemeenteraad. Zij geeft aan deze zaken jaarlijks 80 miljoen euro uit.

Onder leiding van een deskundige cursusleider vergroten deelnemers hun kennis over de politiek in het algemeen, leren ze meer over de gemeentelijke politiek en leren ze debatteren. De cursus wordt gegeven in de avonduren op 19 september, 3, 10, 17 en 31 oktober. Er is plek voor 25 personen. Aanmelden kan via m.korbee@raadteylingen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here