TON steunt Oude Dorpskern en Kurt Carlsen

Noordwijk – Stichting TON (Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk) ondersteunt de stichtingen De Oude Dorpskern en de Kurt Carlsen financieel.

De Oude Dorpskern heeft de bijdrage gebruikt voor boekje over de geschiedenis van Noordwijk Binnen. Het is in drie talen uitgebracht, bevat informatie over de historische wandelroute en wordt verspreid via gemeente, VVV en hotels. De Stichting Kurt Carlsen gebruikt het geld om een voorstel in te dienen voor permanente huisvesting van de reddingboot en de bijbehorende materialen.

TON wil de toeristische ontwikkeling van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk bevorderen. Dat doen zij door financieel bij te dragen aan activiteiten. Eenmalige evenementen vallen hier niet onder. Nieuwe aanvragen kunnen worden ingediend tussen 1 augustus en 30 september. Meer informatie: www.tonnoordwijk.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in