Wensen Noordwijk: betere openbaar vervoerverbinding naar stations en nachtbus

Foto PR/Boelo Meijer

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk- Een betere verbinding van Noordwijkerhout naar station Sassenheim en een extra nachtbus in Noordwijk, ook voor horecapersoneel. Twee wensen die dinsdag naar voren kwamen tijdens een ronde-tafelbijeenkomst over openbaar vervoer. Raadsleden konden wensen uiten aan het adres van Arno van Kempen, wethouder in Teylingen, maar aanwezig als portefeuillehouder Holland Rijnland. De provincie Zuid-Holland regelt de concessie. Per 2022 komt er een nieuw contract met een vervoerder, nu is het nog Arriva. Alle wensen van de raad, maar ook ingebrachte wensen tijdens eerdere kernavonden voor inwoners worden meegegeven.

1 REACTIE

  1. Wellicht een overbodige opmerking voor vele forenserende Noordwijkers (naar Leiden) is dat er niet zozeer meer frequente bussen nodig zijn maar dat ze in ieder geval (op tijd!!) rijden of dat als er een dienst uitvalt dat dit duidelijk gecommuniceerd wordt. Zeker in deze drukke zomermaanden met veel toeristen en daardoor overvolle bussen> is dit totaal geen goed visitekaartje voor Noordwijk. Gek he, die parkeerdruk?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in