Zilveren Barensteel voor mevrouw Van der Lans

Mevrouw Van der Lans met wethouder Van Kempen (foto: gemeente Teylingen)

Voorhout – Wethouder Van Kempen reikte maandag de Zilveren Barensteel uit aan mevrouw W.J.J.M. van der Lans – Conijn (71). Zij kreeg de gemeentelijke onderscheiding als dank voor haar inzet als vrijwilliger voor Zwemvereniging de Columbiaan. Zij was op dat moment net klaar met het geven van haar laatste zwemles. In 1982 begon Van der Lans met het assisteren bij zwemwedstrijden en het maken van het clubblad. Na het behalen van de diploma’s om zwemles te geven, heeft zij dit gedurende 34 jaar gedaan. Heel wat Voorhouters hebben les van haar gehad. Daarnaast is zij nog vrijwilligster bij de EHBO en de Bartholomeusparochie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in