Zomerzwemles in de Waterkanten

Lisse – Bij sportcentrum De Waterkanten worden ook dit jaar tijdens de zomervakantie van 22 juli t/m 30 augustus zomerzwemlessen georganiseerd. Beginners maken zo een snelle start en gevorderden kunnen bij voldoende resultaat afzwemmen in de vakantie.

Iedere ochtend worden er zwemlessen gegeven in zowel grote als kleine lesgroepen voor het A- en B diploma. De grote groepslessen duren 45 minuten en de kleine groepslessen 30 minuten met maximaal vijf kinderen. Ook kinderen die elders leszwemmen, kunnen deelnemen aan de zomerzwemles in Sportcentrum De Waterkanten.

Info en inschrijven: http://www.sportfondsenlisse.nl of bij de receptie van Sportcentrum De Waterkanten via 0252 – 41 44 88.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here