Zonnepanelen op daken van Raamwerk

Noordwijkerhout – Op de daken van het hoofdkantoor en dagbestedingslocatie van Raamwerk in Noordwijkerhout (Duinrand, Zeereep en Strandwal) zijn zonnepanelen geplaatst. In totaal zijn nu vijf gebouwen op de Hafakker voorzien van zonnepanelen die gezamenlijk een substantieel deel van de energievoorziening van het terrein verzorgen. Raamwerk is al meerdere jaren op uiteenlopende vlakken duurzaam bezig. De energieopwekking op locatie Zeehos in Katwijk verloopt door middel van warmtekoude-opslag en de meest recente nieuwbouw op locatie de Hafakker, is gasloos gebouwd. Verder vervangt Raamwerk in de komende jaren alle niet-duurzame lichtbronnen door ledverlichting. Daarnaast zijn er laadpalen voor elektrische auto’s, alsmede een elektrische bedrijfsauto in gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in