OV zoekt contact met zieken en kinderen speciaal onderwijs

Archieffoto Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Tijdens de Oranjefeesten zet de Oranjevereniging Noordwijkerhout graag alle Noordwijkerhouters centraal. Zo ook de zieken en de kinderen die buiten het dorp speciaal onderwijs volgen. Vanwege de wet op de privacy kan de vereniging niet langer beschikken over adresgegevens van deze groepen.

Daarom vraagt de Oranjevereniging Noordwijkerhout de ouders van deze kinderen om zich voor 28 augustus te melden via info@ovnwh.nl onder vermelding van naam, adres en leeftijd. Na opgave mogen de kinderen tijdens de dinsdagavond van de kermis een aardigheidje ophalen bij de stand van de Oranjevereniging.

Ook familieleden van zieken kunnen zich hier aanmelden. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here