Nieuwe manier van begroting voorbereiden en 5 ton extra verdelen

Werksessie begroting (foto: gemeente Noordwijk)

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De gemeenteraad van Noordwijk bereidt de begroting dit jaar anders voor. Er was donderdagavond een werksessie om zo alle partijen de gelegenheid te geven met ideeĆ«n te komen. Die waren vooraf verzameld en beoordeeld door B & W. Verder is er voor volgend jaar 500.000 euro voor nieuw beleid te verdelen. De ideeĆ«nlijst was lang en gevarieerd. Uitbreiding museum Noordwijk wordt niet gehonoreerd, maar wel komt er volgend jaar een toekomstvisie voor de Schelft in Noordwijkerhout. Een lobby voor een tunnel onder het spoor bij Piet Gijs wordt gestart. De begroting moet op 5 november vastgesteld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here