TV: Boze boeren op Boulevard Noordwijk

Noordwijk – Protesterende boeren kwamen zaterdag naar Noordwijk om actie te voeren. Ze wilden toegang in een landelijk uitgezonden tv-programma. Het programma van Harry Mens, Business Class, wordt op zaterdagochtend altijd opgenomen in het Elfde Gebod, behorend bij Hotel van Oranje. Presentator Harry Mens liet de boeren hun verhaal vertellen in de uitzending. De boeren buiten kregen koffie en koek van Hotel van Oranje. Boer John uit Voorhout kwam zaterdag om 8.00 uur als eerste aan met zijn tractor op de boulevard. Even later stond de complete boulevard vol met tractors. De gehele actie vond in een gemoedelijke sfeer plaats.

Reportage van Marc Wonnink

Koffie voor de boeren

Presentator Harry Mens heeft boeren zendtijd toegezegd

Filmpje van Rose Marie Keijzer

Foto: Rose Marie Keijzer

Foto: Rose Marie Keijzer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here