Gedoogden Sollasi moeten nog afwachten of ze mogen blijven

(archieffoto)

Noordwijk/Noordwijkerhout – Bewoners van Sollasi en Duinschoten krijgen geen ruimere regeling om permanent te blijven wonen op hun recreatiepark. Een motie van NZLokaal, Lijst Salman Noordwijk en Doen! met die strekking kreeg onvoldoende steun. In 2006 zijn er gedoogbeschikkingen voor de periode van 20 jaar afgegeven voor mensen die er al voor 1 september 2004 woonden. Bij het aflopen van de termijn van 20 jaar in 2026 gaat het om bewoners van bijna 80 jaar en de drie partijen wilden verblijf verruimen tot aan de dood of verhuizing. Volgens de VVD zou verruiming een premie op wanprestatie zijn omdat de gedoogden 20 jaar de tijd hebben gehad om een oplossing te zoeken. Het voorstel werd ingediend om het beleid te maken voor zowel Noordwijkerhout als Noordwijk. Afgesproken is om die harmonisering van beleid af te wachten.

1 REACTIE

  1. 20 jaar de tijd om welke oplossing te vinden als je al zoveel jaar door de woningstichtingen wordt gediscrimineerd ? Hoe hardvochtig kunnen knapp en zijn VVD zijn om mensen op straat te zetten die geen kant op kunnen ? Naar een asielzoekers centrum soms ? Bedankt nzlokaal en anderen voor begrip en inzet !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in