Hillegomse start crowdfundingsactie voor medische behandeling

Hillegom- Stephanie Spijker is al sinds 2014 ziek. Ze was zelfs een periode aan bed gekluisterd. Wat haar situatie nog moeilijker maakt, is de zoektocht naar de oorzaak. Er kwamen diverse diagnoses, zoals Lyme, MS en epilepsie.

Inmiddels heeft Spijker ook hartklachten ontwikkeld en nog steeds is niet precies duidelijk wat haar mankeert. Behandelingen worden niet altijd meer vergoed door de zorgverzekeraars. Stephanie Spijker wil graag behandelingen ondergaan in Nederland en in de VS.

Hiervoor is in overleg met haar arts een crowdfundingsactie gestart. Ze hoopt € 35.000 bij elkaar te krijgen voor een jaar hulp in Nederland en de VS. Wie haar wil steunen: https://www.geef.nl/nl/actie/behandelingenstephanie/donateurs

1 REACTIE

  1. Ik raad je aan om naar een genezingsdienst met Jan Zijlstra te gaan. Iedere eerste en tweede Zondag van de maand is er een genezingsdienst o.l.v. evangelist Jan Zijlstra. De diensten beginnen om 19:00 uur. Iedere 3e Zondag van de maand is er vanaf 19:00 een onderwijsdienst over geloof en Goddelijke genezing, met gebed voor de zieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in