Nix Dus wint publieksprijs tijdens blaasfestijn in Helmond

Noordwijkerhout – Nix Dus heeft zondag de publieksprijs gewonnen op het Blaasfestijn in Helmond. Het was voor de band na Katwijk in augustus het tweede festival van het jaar. In Helmond mocht elke deelnemer vier keer optreden, er waren elf podia in het centrum van de stad. Het Blaasfestijn in Helmond is altijd een druk bezocht festival. Ook dit jaar waren er 36 kapellen in Helmond aanwezig. Nix Dus kreeg de jury zo ver dat ze om een toegift vroegen bij het eerste optreden. Bij het laatste optreden zong de presentator van het festival mee. Het publiek kon stemmen en Nix Dus won met 26% van alle stemmen. Komend seizoen bestaat Nix Dus 22 jaar en dit zal niet ongemerkt voorbij gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in