Noordwijk zet mantelzorgers in het zonnetje

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De gemeente Noordwijk zet de mantelzorgers in het zonnetje.

Op vrijdag 8 november zijn mantelzorgers uit Noordwijkerhout en De Zilk vanaf 13:45 uur welkom in Ontmoetingscentrum Puyckendam voor drie activiteiten naar keuze: bloemschikken, creatief met Stoffig Stel en een bedrijfsbezoek aan FlowerBoost. Van 16.00 – 17.00 uur kan worden nagepraat met een drankje en een hapje.

Op zaterdag 9 november worden de mantelzorgers uit Noordwijk vanaf 14.00 uur ontvangen in Huis ter Duin. Zij krijgen een optreden van Theaterschool Teylingen met de voorstelling “My Fair Lady”. Ook hier wordt vanaf 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden Noordwijkerhout: tot 31 oktober via wmo@noordwijk.nl.
Aanmelden Noordwijk: tot 4 november via aanmelden@welzijnnoordwijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here