Papierwinkel geopend die gratis hulp biedt bij papieren rompslomp

Wethouder Arno van Kempen snijdt de taart aan bij de officiële opening van de Papierwinkel (Foto: Tijmen Plug)

Voorhout – Wethouder Arno van Kempen heeft vrijdag de Papierwinkel officieel geopend. De Papierwinkel is gevestigd in de Spelewey en al sinds september actief. Het is een voorziening die hulp en informatie biedt bij administratieve en financiële vragen. Inwoners van Teylingen kunnen er terecht als ze hulp nodig hebben bij het lezen van brieven, het invullen van formulieren, het op orde brengen van de administratie en het tijdig betalen van rekeningen. De hulp van de Papierwinkel moet er voor zorgen dat mensen niet in de financiële problemen komen. Het is een samenwerking van het Sociaal Team Teylingen, Vluchtelingenwerk, Welzijn Teylingen, Kwadraad, Humanitas, de ISD Bollenstreek en Mee en is geopend op vrijdagen tussen 9.30 en 11.30 uur, de hulp is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in