Teylingen op bezoek in Champigné, Frankrijk

Warmond – Er komt weer een uitwisseling van de stichting Jumelage Warmond Champigné aan. 35 Teylingers gaan van 24 tot 27 oktober naar Champigné, in het stroomgebied van de Loire in Frankrijk.

Voor de eerste keer gaat een aantal gemeenteraadsleden mee en de raadsgriffier. Bovendien gaan er zes jongens en meisjes in de leeftijd van 14 tot 18 jaar mee. In jaren is het aantal uitwisselaars niet zo groot geweest. De groep reist per bus, zodat de deelnemers elkaar onderweg al beter kunnen leren kennen. Dat is ook precies het doel van de jumelage. Daarom wordt in Champigné bij gastgezinnen gelogeerd.

Het Franse comité heeft een programma samengesteld met onder meer een bezoek aan Nantes. Speciaal voor de raadsleden en de griffier is een bijeenkomst gepland met hun collega’s van Les Hauts d’Anjou, de fusiegemeente waarvan Champigné deel uitmaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in