Twee rotondes opgeknapt in Noordwijk

De begroting in één oogopslag

Noordwijk – De rotondes Lijnbaanweg/Nieuwe Zeeweg en Gooweg/Schiestraat worden volgend jaar opgeknapt, verbeterd en geschikt gemaakt voor fietsers in de voorrang. Totale kosten zijn 1.350.000 euro. Wanneer andere rotondes in de gemeente worden aangepast, is nog niet bekend. De afvalstoffenheffing gaat voor 1-persoonshuishoudens van 193,32 naar 226,20 en voor meerpersoonshuishoudens van 300,48 naar 351,60 omdat het rijk het tarief voor verwerking van huisvuil verhoogd heeft van 13,21 naar 31,39 per 1000 kilo. De Onroerend Zaak Belasting gaat met de inflatiecorrectie omhoog.

6 REACTIES

  1. Pak dan die uitrit van Vinkenveld op het fietspad langs de Herenweg ook aan, kwestie van een paar haaientanden en 2 verkeersborden ????
    A-sociaal hoe hard het autoverkeer voorrang neemt in en uit Tolhoren op de Herenweg

  2. Wij moeten opdraaien wat er in Amsterdam mis gaat bij de vuilverbranding toe we vuil gingen scheiden zou alles goed koper worden we zijn weer bekl….

  3. A-sociaal hoe hard het autoverkeer voorrang neemt in en uit Tolhoren op de Herenweg???

    Vrij brutaal hoe het fietsverkeer vaak voorrang probeert te nemen op het verkeer dat in en uit Tolhoren de Herenweg probeert op te rijden. Zou een flinke drempel op het fietspad maken, haaientanden en borden trekken veel fietsers zich kennelijk niets van aan…

  4. Bizar wat voor gekke bochten een brommer moet maken op deze plek om van bromfietspad de weg op te gaan en vice versa. Om een paar 100 meter verderop bij de Voorstraat dezelfde wissel andersom te moeten maken. Kan het nog gekker?

  5. De ene rotonde voorrang en de ander niet opmde Beeklaan als je aanrijdingen wil hebben moet je dat doen als je er een doet moet je alles doen in Noordwijk .en een keer snelheid controle houden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in