Tweede album voor Lissenaar

De opname van het tweede album

Lisse – Ad Out heeft een tweede album gemaakt: “Entangled”. De zakenman uit Lisse heeft sinds enkele jaren een passie voor muziek.

Hij bedenkt melodieën en schrijft teksten. Zoon Dennis, afgestudeerd aan het conservatorium, werkte de voice memos van zijn vader uit en nam ze op met tien professionele muzikanten. In 2018 kwam Ad Outs eerste album “Out of the Universe” uit. Nu dan het tweede album. Voorafgaand aan het nieuwe album komen er twee singles uit, waarvan de eerste, Down the Gutter op 1 november, de tweede single, Faking Insanity and Love op 8 november en het album op 15 november.

De muziek van Sunaidra -anagram van Ad Outs naam Adrianus- is onder andere te vinden op Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in