Drie Koninklijke onderscheidingen voor brandweermannen Sassenheim

Foto: Rose Marie Keijzer

Sassenheim – Tijdens de korpsavond van de brandweer Sassenheim zaterdag hebben drie brandweermannen een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Breuer overhandigde een lintje aan Louis Strijk, 40 jaar bij de brandweer, Piet Sikking en Ton Markwat, beiden 25 jaar bij de brandweer. Genoemde heren zijn volgens de gemeente Teylingen betrokken en gedreven brandweermannen, die veel betekenen voor de kazerne Sassenheim. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Daarnaast werd een aantal Vrijwilligersmedailles Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt als blijk van waardering voor de wijze waarop men het werk bij de brandweer verricht. Ook ontving een aantal brandweermensen verschillende diploma’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in