Hockeyer Tjeerd Boermans in oranje selectie werkend naar internationaal toernooi

Noordwijk – Hockeyer Tjeerd Boermans maakt deel uit van de selectie van het Nederlands hockeyteam onder 16 jaar. Het team richt zich op een 6 nations toernooi dat volgend jaar wordt gespeeld. Tjeerd Boermans heeft in oktober zijn debuut gemaakt in oranje tijdens een oefeninterland tegen België. Elke week wordt bij Kampong getraind met Oranje onder 16 jaar. Het team speelt volgend jaar weer een 6 nations toernooi. De selectie is nu 22 spelers groot en voor het toernooi moeten nog 4 spelers afvallen. Boermans begon bij de Noordwijkse Hockeyclub, maar stapte vanwege het hogere niveau een paar jaar geleden over naar het Haagse HDM. Daar speelt hij in de B1.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in