Lions verzamelen DE punten en vreemd geld voor goed doelen

Noordwijk/Noordwijkerhout – Lionsclub Noordwijk is op zoek naar DE punten en vreemd geld. Via de Noordwijkse supermarkten Dirk en Albert Heijn, de Bibliotheek Noordwijk en Dirk Noordwijkerhout, verzamelt Lionsclub Douwe Egberts waardepunten voor koffie voor de plaatselijke voedselbank. Hiermee kunnen veel pakken koffie worden uitgereikt. Daarnaast wordt vreemd en oud geld ingezameld voor oogoperaties in derde wereldlanden. De Lions zijn via hun netwerk in staat om dit geld uit de hele wereld om te zetten in euro’s. Oud geld, dat niet meer kan worden ingewisseld, wordt op veilingen aan verzamelaars verkocht. De opbrengst wordt door de Wilde Ganzen met 50% verhoogd. Het bedrag gaat naar oogklinieken in derde wereldlanden, waarvoor veel mensen weer beter kunnen zien na een staaroperatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in