Moord in Noordwijkerhout snel opgelost

Foto: Fred vd Bent

Noordwijkerhout – Grote consternatie donderdagavond in het centrum van Noordwijkerhout. Er was een Belg vermoord in de tuin van de Witte Kerk. Gelukkig werd het misdrijf nog dezelfde avond opgelost.

Het ging om een nieuw evenement in Noordwijkerhout, omgedoopt tot Moordwijkerhout. In het kader van Halloween werd het door de Noordwijkerhoutse OndernemersVereniging georganiseerd. Met acht groepen van tien personen was het evenement uitverkocht.

Op verschillende plekken in het centrum waren aanwijzingen. Winnaar werd groep FBI en ze wonnen de hoofdprijs van 250 euro. En de dader? Die heette uiteraard Van den Berg. Reden van de moord: ergernis omdat toeristen in de bollenvelden lopen.

Foto: Fred vd Bent
Foto: Fred vd Bent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in