Mozaïek Operette houdt mooie traditie in ere

Foto: Cor Vink

Noordwijk – Elk jaar brengt operettevereniging Mozaïek uit Noordwijk weer een prachtige uitvoering. Dit weekend speelde het gezelschap Der Graf von Luxemburg. De uitvoerenden zagen er in theater de Muze weer prachtig uit. Het podium was verhuisd naar Parijs van begin twintigste eeuw. Er werd een operette gespeeld die geschreven werd door Franz Lehár (1870-1948). Mozaïek speelde de Nederlandse bewerking van Jaap Dijkhuis, die ook de regisseur was. Muziek werd gespeeld door het Zaans orkest. Uiteraard was er sprake van persoonlijk drama. Een rijke vorst mag niet trouwen met een operazangeres omdat ze niet van adel is. Hij probeert het toch te regelen met verkeerde gevolgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in