TV: Nieuw virtual reality centrum geopend op Space Campus Noordwijk

Proosten op nieuwe centrum (foto: Mandie van der Niet)

Noordwijk – Gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland Adri Bom en de burgemeester van Noordwijk, Jon Hermans, hebben maandag een nieuw virtual reality centrum geopend op Space Campus Noordwijk, genaamd SCN Avatar.

Het centrum is een fysieke locatie waar diverse partijen kunnen samenwerken aan de ontwikkeling van Augmented Reality en Virtual Reality tools en diensten. Augmented is de werkelijkheid aangevuld met nieuwe elementen, virtual is het in beeld brengen. De producten, diensten en applicaties die in SCN Avatar ontwikkeld worden zullen commercieel beschikbaar worden gesteld aan de internationale Space community.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in